top of page
Van Doren - ontwerp B-1_edited_edited.jpg
Ontwerp

Bij Tuinen Goemaere weten we dat een goed tuinontwerp begint met een gedetailleerd beplantingsplan. Dit plan vormt de basis voor een harmonieuze en bloeiende tuin, waarbij zorgvuldig gekozen planten zorgen voor kleur, textuur en seizoensgebonden variatie. Naast het beplantingsplan bieden we uitgebreide materiaalsuggesties om de juiste materialen te kiezen die passen bij de stijl en functionaliteit van uw tuin. Of het nu gaat om sierbestrating, houten pergola’s, of waterpartijen, wij adviseren u graag. Om uw tuin echt tot leven te laten komen, maken we gebruik van geavanceerde 3D-beelden. Deze beelden geven u een realistisch voorproefje van hoe uw tuin eruit zal zien, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen. Bij Tuinen Goemaere combineren we creativiteit met expertise om een tuin te ontwerpen die perfect aansluit bij uw wensen en levensstijl.

Ontwerp
Aanleg

Bij Tuinen Goemaere staat tuinaanleg synoniem voor vakmanschap en oog voor detail. Ons proces begint met de aanleg van verhardingen, zoals paden en terrassen, die een stevige en esthetisch aantrekkelijke basis vormen voor uw tuin. Vervolgens zorgen we voor duurzame en stijlvolle afsluitingen die uw privacy waarborgen en een veilige omgeving creëren. Constructies zoals pergola’s, tuinhuizen en schuttingen worden zorgvuldig geplaatst om zowel functionaliteit als visuele aantrekkingskracht toe te voegen. De beplanting vormt de kroon op het werk, waarbij we uw tuin omtoveren tot een groene oase met een harmonieus samenspel van bloemen, struiken en bomen. Met onze expertise en passie voor groen realiseren we een buitenruimte die perfect aansluit bij uw wensen en de natuurlijke schoonheid van uw omgeving benadrukt.

DSC_0648.jpg
Aanleg
20210216_122901 Meise krogstraat.jpg
Groendaken

Bij Tuinen Goemaere zijn we gespecialiseerd in de aanleg van groendaken die zowel milieuvriendelijk als esthetisch aantrekkelijk zijn. Groendaken bieden tal van voordelen, waaronder isolatie, waterbeheer en biodiversiteit, en kunnen in twee hoofdtypen worden onderverdeeld: intensieve en extensieve groendaken.

Een intensief groendak, vaak een 'daktuin' genoemd, biedt een rijkdom aan mogelijkheden. Dit type groendak kan worden beplant met een verscheidenheid aan planten, inclusief struiken en bomen, en kan zelfs looppaden, zitgedeeltes en waterpartijen bevatten. Intensieve groendaken vereisen een stevigere dakconstructie en regelmatig onderhoud, maar ze bieden een luxe groene ruimte waar u volop van kunt genieten.

Aan de andere kant zijn extensieve groendaken eenvoudiger en lichter in gewicht. Ze zijn beplant met onderhoudsarme, droogtebestendige planten zoals sedums, mossen en kruiden. Extensieve groendaken vergen minimale zorg en zijn ideaal voor gebouwen waar een lagere belasting van het dak gewenst is. Ze bieden een effectieve manier om regenwater te beheren, de levensduur van het dak te verlengen en de stedelijke biodiversiteit te bevorderen.

Bij Tuinen Goemaere begeleiden we u bij elke stap van het proces, van ontwerp tot aanleg, zodat uw groendak naadloos aansluit bij uw wensen en de technische vereisten van uw gebouw. Ontdek de voordelen van groendaken en transformeer uw dak in een groene oase met onze expertise en toewijding.

Groendaken
Onderhoud

Bij Tuinen Goemaere begrijpen we dat een prachtige tuin regelmatige zorg en aandacht nodig heeft om zijn volle glorie te behouden. Ons tuinonderhoudsprogramma is ontworpen om uw buitenruimte gezond, netjes en bloeiend te houden. We bieden een breed scala aan diensten, van het snoeien van bomen en struiken, maaien van gazons, tot onkruidbestrijding en seizoensgebonden plantenverzorging. Met onze deskundigheid zorgen we ervoor dat uw tuin er het hele jaar door op zijn best uitziet. Of u nu behoefte heeft aan periodiek onderhoud of een eenmalige grote opknapbeurt, ons team staat klaar om uw tuin te verzorgen met dezelfde passie en precisie waarmee hij is aangelegd. Laat Tuinen Goemaere uw tuinonderhoud uit handen nemen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw groene paradijs.

DSC_7913.jpg
Onderhoud
DSC_8314.jpg
Zwemvijvers

Bij Tuinen Goemaere zijn we gespecialiseerd in de aanleg van zwemvijvers die de natuurlijke schoonheid van een vijver combineren met de luxe van een zwembad. Zwemvijvers bieden een unieke zwemervaring in een ecologisch evenwichtige omgeving zonder gebruik van chemicaliën. Ons ervaren team begeleidt u bij elke stap, van het ontwerp tot de aanleg, om een zwemvijver te creëren die perfect past bij uw tuin en levensstijl.

Onze aanpak begint met een grondige analyse van uw wensen en de locatie. We ontwerpen een zwemvijver die harmonieus opgaat in de omgeving, met gebruik van natuurlijke materialen en een zorgvuldig geselecteerde plantenfilterzone voor kristalhelder water. Tijdens de aanleg zorgen we voor een vakkundige uitvoering van de grondwerken, waterdichting en beplanting, zodat uw zwemvijver een duurzame en esthetische toevoeging aan uw tuin wordt.

Of u nu kiest voor een strakke, moderne stijl of een meer natuurlijke uitstraling, bij Tuinen Goemaere realiseren we zwemvijvers die een oase van rust en ontspanning bieden. Ontdek de voordelen van een ecologische zwemvijver en geniet van puur zwemplezier in uw eigen tuin.

Zwemvijvers
Diverse

Bij Tuinen Goemaere bieden we een breed scala aan tuinaanlegmogelijkheden om uw buitenruimte functioneel en esthetisch aantrekkelijk te maken. Onze expertise omvat het plaatsen van keerwanden, die niet alleen niveauverschillen opvangen, maar ook structuur en diepte aan uw tuin toevoegen. We werken met diverse materialen zoals beton en natuursteen om de keerwanden naadloos in uw tuinontwerp te integreren.

Steenkorven zijn een stijlvolle en duurzame optie voor het creëren van afscheidingen en decoratieve elementen. Deze robuuste constructies vullen we met natuurlijke stenen, waardoor ze een rustieke en moderne uitstraling hebben. Daarnaast ontwerpen en installeren we trappen voor de tuin, perfect voor het overbruggen van hoogteverschillen en het verbeteren van de toegankelijkheid. Onze trappen kunnen gemaakt worden van materialen zoals hout, steen of beton, afgestemd op uw specifieke wensen en de stijl van uw tuin.

Naast deze elementen bieden we tal van andere tuinaanlegmogelijkheden, zoals het aanleggen van vijvers, terrassen, pergola’s.

DSC_0921.jpg
Diverse
bottom of page