top of page

Veelgestelde vragen

Wat zijn de stappen in het tuinontwerpproces bij Tuinen Goemaere?

Bij Tuinen Goemaere begint het proces met een intakegesprek om uw wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens maken we een gedetailleerd ontwerp, inclusief beplantingsplan en 3D-beelden. Na uw goedkeuring starten we met de aanleg en zorgen we voor de volledige uitvoering van het project.

 

Bieden jullie ook onderhoudsdiensten aan?

 

Ja, we bieden een breed scala aan onderhoudsdiensten aan, van regelmatig gazon maaien en snoeien tot seizoensgebonden plantenverzorging en onkruidbestrijding. We zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door op zijn best uitziet.

 

Wat is het verschil tussen een intensief en een extensief groendak?

 

Een intensief groendak, ook wel een daktuin genoemd, heeft een diepere bodemlaag en kan grotere planten en zelfs bomen bevatten. Dit type dak vereist regelmatig onderhoud. Een extensief groendak heeft een dunnere bodemlaag en is beplant met onderhoudsarme, droogtebestendige planten zoals sedums en mossen.

 

Wat zijn de voordelen van een zwemvijver?

 

Een zwemvijver combineert de natuurlijke schoonheid van een vijver met de luxe van een zwembad. Het water wordt gefilterd door planten, waardoor er geen chemicaliën nodig zijn. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke en gezonde zwemomgeving.

 

Welke materialen gebruiken jullie voor het aanleggen van tuinen?

 

Wij werken met diverse hoogwaardige materialen, zoals natuursteen, beton, hout en metaal. Onze materiaalkeuze hangt af van het ontwerp en de functionele eisen van uw tuin, evenals uw persoonlijke voorkeuren.

 

Hoe lang duurt het om een tuin aan te leggen?

 

De duur van een tuinaanlegproject varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van het ontwerp. Na het initiële ontwerp en goedkeuring, geven we u een geschatte tijdlijn voor de voltooiing van het project.

 

Kan ik zelf een ontwerp aanleveren voor mijn tuin?

 

Ja, u kunt zeker uw eigen ontwerpideeën en voorkeuren aanleveren. Ons team werkt graag met u samen om uw visie te realiseren en uw droomtuin tot leven te brengen.

 

Bieden jullie garantie op jullie werkzaamheden?

 

Ja, wij bieden garantie op al onze werkzaamheden. De garantieperiode hangt af van het type project en de gebruikte materialen. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid

 

Wat kost een tuinontwerp en -aanleg?

 

De kosten variëren afhankelijk van de grootte van de tuin, de complexiteit van het ontwerp en de gekozen materialen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

 

Hoe kan ik een afspraak maken?

 

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons te bellen op +32 (0)9/384.91.65, een e-mail te sturen naar info@tuinengoemaere.be of het contactformulier op onze website in te vullen. We kijken ernaar uit om uw tuinwensen te bespreken!

bottom of page