Zo gaan wij te werk

Of u nu een particulier of een bedrijf bent: u kan vertrouwen op ons team van ervaren tuinspecialisten. Begin maar al te genieten.

Uw droomtuin,
en nog veel meer

U droomt droomt van een prachttuin. Misschien met een omheining, terras of oprit? Of met een zwembad of vijver? Ons team doet het allemaal voor u. Eén aannemer voor uw volledige project, dat bespaart u tijd en geld.

Eerst het potlood,
dan pas de spade

We zitten samen met u rond de tafel. Laten u aan het woord. Dan geven we u graag deskundig advies en nuttige tips, en tekenen we uw droomtuin uit. En pas daarna gaat de eerste spade in de grond.

Aanleg
voor de aanleg

Ons professionele team legt uw tuin aan volgens de regels van de kunst. Met respect voor uw wensen, uw budget en de natuur. Het resultaat: uw tuinproject is af. Uniek. Precies zoals u wou.

Het onderhoud in
goede handen

Omdat we elke boom, struik en plant kennen, weten we perfect hoe we ze moeten onderhouden. Zo blijft uw tuin prachtig, alle dagen en alle seizoenen.

100% natuurlijk

De natuur laat ons allen genieten. En voor wat, hoort wat. Bij ons dus geen zware pesticiden of andere schadelijke stoffen. 100% natuurlijk, en 100% efficiënt.

Maak uw tuindromen waar

Bel ons op 09 384 91 65,
mail naar info@tuinengoemaere.be
of kom langs.